HTML

Mi ez itt?

Minden, ami politika - vélemények, hírek, események, érdekességek a határon innen és túl. „A fő csapás a közpolitika, de teret adok mindenféle furcsaságnak, amit a neten látok” – nyilatkozta lapunknak Dr. Közért Károly.

Friss topikok

Linkblog

A csalás, mint hívószó - 2010 Hungary

2010.01.15. 20:11 Dr. Közért Károly

Két angol hülyegyerek "How to Dive” címmel összeszedett mindent, amit a szimulálásról tudni kell. Zseniális Drogba és CR7 paródiák. (via letsgodisco)

Megjegyzés: Az angoloknál a XV. században volt a legnagyobb a korrupció. De miután békét kötött a York-ház és a Lancaster-ház, a "fair magatartás" beépült a nemzeti identitásba, vagy abba, amit annak neveznek. A korrupció, a csalás náluk innentől kezdve főbenjáró bűnné vált. Egy angol nem csal, és Szent György lovagként harcol az őskígyó ellen. Számomra ennek a tudatosodási folyamatnak a - hatszáz évvel későbbi eredménye - a fenti videó. Követhető voltam? :-)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kozert.blog.hu/api/trackback/id/tr361675414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása